Het bedrijf Comfort-IA

Comfort-IA helpt zorginstellingen en -organisaties en overheid, zoals gemeenten, met het op orde brengen van de privacybescherming en informatiebeveiliging. Centraal bij ons staat het makkelijke gebruik van de informatievoorziening en eenvoudige privacy- en beveiligingsmaatregelen want wordt dit alles een papieren tijger.

Wij verzorgen, onder andere, eenvoudige scans en indringende risico analyses tegen de Algemene Verordening gegevensbescherming en beveiligingsnormen van de ISO2700 serie, NEN 7510/2/3 van de zorg en de BIG van gemeenten. Na een 'meting' met een scan of grondige risicoanalyse we advies over verbeteringen, als die nodig zijn, de organisatorische inrichting. We kunnen leiding geven aan de uitvoering als Chief Information Security Officer (CISO), toezien op of inrichten van de verantwoording als Functionaris voor de Gegevensbescherming en vergelijkbare andere functies.

Onze adviseurs beschikken over kennis en ervaring in meerdere disciplines, zoals financiën, marketing, juridische zaken, informatiebeveiliging en -architectuur en ICT. Aan ontwikkeling en onderzoek besteden zij veel aandacht. Zij kunnen u helpen om het bos te zien, zonder studie van iedere individuele boom.
 

Wij werken, onder andere, samen met specialisten van:

 

Access42-logo-groot.png

 

De illustraties op onze site zijn gemaakt door Elleke Ontwerp:

Elleke Ontwerp

Logo NEN7510 Partner