Workshop Informatiebeveiliging en Mobiele Apparatuur

Brochure.pngWerken u en uw collega’s al met een smartphone of tablet? Sleept u uw laptop overal mee naar toe? Het is heel gemakkelijk om, zelfs zonder dat het de bedoeling is, persoonsgegevens van clienten, patiënten, relaties of burgers mee te nemen en er mee te werken. Uw werk staat immers in de cloud? Doorwerken kan nu echt!

Past deze manier van werken eigenlijk wel binnen de huidige en nieuwe privacywetgeving? Wat zegt de nieuwe Europese privacy verordening, die in mei 2018 van kracht wordt? Strookt uw ICT beleid nog wel met de werkelijkheid van het mobiele werken? Als de Autoriteit Persoonsgegevens vraagt om verantwoording, bent u daar dan klaar voor?

Comfort-IA en Access42 verzorgen in het voorjaar van 2017 een workshop Informatiebeveiliging en Mobiele Apparatuur voor zorg en gemeenten waarbij zo veel mogelijk kennis overgebracht wordt en manieren aangereikt worden om met deze onderwerpen om te gaan. De workshop wordt op meerdere locaties dicht bij een station gegeven zodat de reistijd beperkt blijft.

Op de website https://wbp-workshop.nl staat alle informatie en kunt u de brochure downloaden. Wacht niet te lang met inschrijven!

Twijfelt u? Als aanvulling op de workshop krijgt u van ons het boek “Je hebt wél iets te verbergen” van Maurits Martijn en Dimitri Tokmetzis. Mocht de workshop u niet overtuigen dan doen zij het wel!

publicatiedatum
24-02-2017