De Experts

De inleiders hebben een veeljarige achtergrond in privacy en informatiebeveiliging. Zij zijn als geen ander thuis in de juridische en praktische kant van privacy en informatiebeveiliging.
Paul Korremans

Dhr. Paul Korremans

(Comfort-IA),is expert op het gebied van de AVG en adviseert organisaties op het gebied van DPIA en datalekken. Hij is een internationaal gewaardeerd spreker, actief lid van het Platform van Informatie Beveiligers, oud vicevoorzitter van het Nederlands Genootschap Functionarissen Gegevensbescherming (NGFG) en oud president van de European Association for Data Media Security.

Berend de Vries

Dhr. Berend de Vries

(Comfort-IA), heeft meer dan 25 jaar ervaring in allerlei aspecten van de ICT, het beleid, de privacy en de informatiebeveiliging in de zorg. Als consultant slaat hij de brug tussen regelgeving en de zorginstelling.

Jaap van der Wel

Mr.drs. Jaap van der Wel

(Comfort-IA) heeft aan de wieg gestaan van de norm voor informatiebeveiliging in de zorg, de NEN 7510. Als jurist maakt hij de vertaalslag van wet naar ICT. Hij heeft veel ervaring met het gebruik van normen bij het doorvoeren van veranderingen, ook bij softwareleveranciers.