De Inleiders_

De inleiders zijn afkomstig van gerenommeerde bedrijven die goed thuis zijn in de juridische en praktische kant van privacy en informatiebeveiliging.

Mr. E. Lievens

Mr. Eduard Lievens

Eduard Lievens is als consultant verbonden aan Mitopics en sinds 1984 werkzaam in de ICT branche. Hij is bovendien werkzaam als zelfstandig gevestigd advocaat en lid van de Vereniging van Informaticarecht Advocaten (VIRA).

Paul Korremans

Dhr. Paul Korremans

Paul Korremans (Comfort-IA) is expert op het gebied van de Wbp en adviseert organisaties op het gebied van PIA en datalekken.
Hij is vice-voorzitter van het Nederlands Genootschap Functionarissen Gegevensbescherming.

Berend de Vries

Drs. Berend de Vries

Berend de Vries (Comfort-IA)  heeft meer dan 25 jaar ervaring in de ontwikkeling, het beleid, de privacy en de informatiebeveiliging in de zorg. Als consultant slaat hij de brug tussen regelgeving en de zorginstelling.

Jaap van der Wel

Mr.drs. Jaap van der Wel

Jaap van der Wel (Comfort-IA) heeft aan de wieg gestaan van de norm voor informatiebeveiliging in de zorg, de NEN 7510. Als jurist maakt hij de vertaalslag van wet naar ICT. Hij heeft veel ervaring met het gebruik van normen bij het doorvoeren van veranderingen, ook bij softwareleveranciers.