De Experts_

De inleiders hebben een veeljarige achtergrond in privacy en informatiebeveiliging. Zij zijn als geen ander thuis in de juridische en praktische kant van privacy en informatiebeveiliging.
Paul Korremans

Dhr. Paul Korremans

is expert op het gebied van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en adviseert organisaties op het gebied van PIA en datalekken
Heeft vele jaren management ervaring in grote en kleine organisaties, als adviseur, projectmanager, consultant en directeur van Van Randwijk. Hij is lid van het Platform voor InformatieBeveiliging en vicevoorzitter van het Nederlands Genootschap Functionarissen Gegevensbescherming. Tot 13-12-2014 was hij president van de European Association for Data Media Security.

Berend de Vries

Dhr. Berend de Vries

(Comfort-IA), heeft meer dan 25 jaar ervaring in de ontwikkeling, het beleid, de privacy en de informatiebeveiliging in de zorg. Als consultant slaat hij de brug tussen regelgeving en de zorginstelling.

Jaap van der Wel

Mr.drs. Jaap van der Wel

(Comfort-IA) heeft aan de wieg gestaan van de norm voor informatiebeveiliging in de zorg, de NEN 7510. Als jurist maakt hij de vertaalslag van wet naar ICT. Hij heeft veel ervaring met het gebruik van normen bij het doorvoeren van veranderingen, ook bij softwareleveranciers.